Det kan vara värt att satsa på en bra bjälklagskonstruktion om du har akustikproblem. Hos Aprobo finns det en bjälklagskonstruktion du kan ha nytta av. Hos dem finns det även andra smarta lösningar för att lösa efterklang, dålig akustik med mera. Detta företag har flera produkter:

  • Decibel Concept
  • Art Wood Collection
  • Zealand Collection
  • Aprobo Collection

Det är just inom Decibel Concept det finns bjälklagskonstruktioner som kan åtgärda en dålig akustik. De har länge kunnat erbjuda lösningar oavsett om det varit betong eller träbjälklag.

Satsa på bra bjälklagskonstruktioner

Genom att satsa på den bjälklagskonstruktion som finns hos Aprobo, så kan du få en bra akustiklösning. Företaget i sig är idag ledande inom just akustiklösningar för golv och bjälklagskonstruktioner. Sedan så har de även högkvalitativa golvmaterial anpassade för miljö- och funktionskrav.

Lös dina akustikproblem

Vissa rum eller lokaler kan ha en ganska dålig akustik och en efterklang som är jobbig att höra på. Det kan göra att det är svårt att vistas i dessa rum. Dock går det att lösa akustikproblem på ganska enkelt sätt. Det finns idag många olika produkter att välja på. Ett sätt är att sätta upp så kallade akustikpaneler. Men vill du se till att göra det ordentligt, då ska du satsa på en bra bjälklagskonstruktion samt även satsa på att ha rätt sorts golv.

Om det är så att du ska bygga nytt, så kan det vara smart att redan från start satsa på produkter du vet tar bort efterklang och ger en bra akustik.