JObba Hos OSS

Noc arbetar med kunder som Kungliga vetenskapsakademien, Visualiseringscenter C, IST, Sectra, Linköpings universitet och många andra.

Vi är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare men just nu är vi extra intresserade! Det finns så mycket att göra och så lite tid därför letar vi efter dig som vill vara med och göra digitala lösningar i världsklass. Om du vill vara med och bidra till visionen bästa byrån att arbeta på och med så läs vidare! Vi uppskattar även om du vill dela annonserna i dina sociala nätverk. Du kanske känner någon som passar perfekt. Vi söker just nu:

-

Iinga lediga tjänster just nu

Tycker du att vi ändå borde ta en koll på just dig? Skicka omedelbart ditt CV och referenser tillsammans med ett personligt brev till sara@nocweb.se, vi besvarar gärna alla frågor du kan ha kring tjänsten!

-

PRAKTIK

Just nu har vi inga lediga praktikplatser på våra kontor. Vi vill att din tid hos oss skall vara givande, rolig och lärorik annars kan det kvitta så därför är vi noga med att inte ta emot fler praktikanter än vad vi klarar av. Håll gärna koll på denna sida framöver så lovar vi att uppdatera när vi återigen tar emot ansökningar.

ETT FÖRETAG, MÅNGA INDIVIDER.

Vi må sitta på olika platser och ha olika roller. Men vi jobbar som ett företag, gränslöst, med struktur och kärlek. Vi vill alla att detta skall vara den bästa byrån att jobba på och med. Alla tar sitt ansvar för att bidra till att det blir så. Våra uppdrag kommer från olika delar av landet/världen och skiljer sig åt i typ, storlek och tid men det är alltid hela Noc som står för leveransen. Ett företag, många individer.

OLIKA ROLLER

Vi som jobbar här har givetvis olika uppgifter och roller att fylla. Vi har ju våra projekt- och produktionsledare som håller den mesta kontakten med våra kunder, ser till att alla vet vad som skall göras och när. Våra designers kommer in tidigt i projekten och sitter inte bara framför Photoshop, här gäller det att tänka kreativt och ansvara för användarens upplevelse och sidans struktur och innehåll. Våra utvecklare har olika specialområden och styrkor men alla har en bredd och stabil grund i objektorienterad utveckling med open-source verktyg. Inför varje uppdrag sätts ett team ihop som passar just det uppdraget, tillsammans utarbetar de koncept och strategi och alla är med från starten och genom hela projektet. Olika roller som gör det tillsammans.